Szolgáltatásaink

A Karter Ablak Kft-nél a minőségi termékekhez, minőségi szolgáltatás párosul.

Vállaljuk lakások, magánházak, társasházak, közintézmények, ipari és mezőgazdasági létesítmények nyílászáróinak tervezését, beépítését, valamint a beépített ajtók és ablakok garanciális és garancián túli javítását, szervizelését.

Egyedi, igényes és biztonságos ablakot és ajtót szeretne otthonába nagyon jó áron?

Akkor a legjobb helyen jár!

Ingyenes árajánlatkészítés –  A Karter Ablak Kft az Ügyfél által megadott méretek, vagy a pontos felmérés alapján ingyenesen készíti el az ajók és ablakok árajánlatát.                     Az ajánlatkéréshez használja az Árajánlat menüpontot!

Szaktanácsadás – A minőségi szolgáltatás már a legelső pillanatban elkezdődik,amikor ablakvásárlás, vagy ablakcsere gondolatával felkeresik a Karter Ablak Kft bemutatótermeit. Műszaki kollégáink telefonon és személyesen is az érdeklődők rendelkezésére állnak és segítenek kiválasztani az Ön elképzelésének legmegfelelőbb ablakot vagy ajtót.

Ingyenes felmérés – Ablakcsere előt kérje ingyenes felmérésünket! A felmérést végző kiválóan felkészült szakembereink tanácsadásával közösen alakítjuk ki az Ön nyílászáróinak pontos, végleges méreteit.

Megrendelés bonyolítás – A Visual Window nyílászáró (ajtó, ablak) tervező szoftver alkalmazása a garancia az ablakrendelések gyors és hibamentes feldolgozására.

Minőségi alapanyagok – Termékeink kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból                   készülnek, ami természetesen minden egyes beépített elemre vonatkozik.                               Ez a titka a nyílászárók hosszú távú, gondozásmentes használatának!

Szállítási határidő – A megrendelt termékek szállítási határidejéről a rendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk.

Ablakbeépítés – Megrendelés esetén vállaljuk az Ön ablakainak helyszínre szállítását, valamint szakszerű beépítését. Az ablakbeépítés mellett a redőnyök felszerelését, a szúnyoghálók felrakását, a párkányozást, a takarólécezést és igény estén az utólagos kőműves és festő szakipari munkálatokat is elvégezzük. Az ablakok tartós, megbízható működése nagymértékben függ a beépítés minőségétől.

Vásárlás utáni szerviz – A Karter Ablak Kft vállalja az általa legyártott és beépített nyílászárók garanciális javítását.

Termékeinkre 5 év garanciát vállalunk!

Ablakcsere és ablakbeépítésnciával az ország egész területén

Termékeinkre 5 év garanciát vállalunk!

Ablakcsere és ablakbeépítés garanciával az ország egész területén!

Ajánlott linkek